↑ Return to Sisteme de Supraveghere

Supraveghere, control acces si biometrie

Ordinea publica reprezinta o preocupare a societății moderne. Organizațiile responsabile de păstrarea ordinii publice sunt în permanenta căutare a soluțiilor noi pentru servirea cetățenilor și comunității. De-a lungul anilor, forțele de ordine publica au beneficiat de facilitățile comunicațiilor prin radio.

Pentru creșterea capacității operaționale, acum se pot folosi facilitățile sistemelor video amplasate în puncte fixe sau pe mașini de patrulare.

Supravegherea video poate fi folositoare atat inaintea producerii unui eveniment cat si dupa. In timpul evenimentului, Centrul de Comanda poate coordona interventia echipajelor mobile. Dupa eveniment, inregistrarile video pot contribui decisiv la eforturile de investigare.

Astazi, societatea pune un accent deosebit pe protectia proprietatii ceea ce determina o analiza mai critica a sistemelor de securitate.

Municipalitatile, agentiile guvernametale, mediul de afaceri, amplasamentele medicale, institutiile educationale si multe altele sunt interesate in sisteme de securitate mai performante care sa protejeze cetatenii si propietatile.

Aceste sisteme trebuie sa indeplineasca noile standarde de performanta si fuctionalitate.

Rețelele de supraveghere video wireless broadband sunt proiectate sa asigure maxim de performanta, flexibilitate si fiabilitate.

Soluțiile wireless pentru sisteme de supraveghere video  ofera operatorilor flexibilitate si o sustenabilitate scazuta a costurilor in comparatie cu varianta cablata.

Aplicatiile mobile pentru supraveghere video reprezinta viitorul

Soluțiile de video sharing  extind disponibilitatea informatiilor video si catre factorii de interventie si supraveghere din afara Centrului de Comanda.

Accesul la aceste informatii video ajuta organele pentru mentinerea ordinei publice sa reationeze prompt si sa planifice operatiuni de restabilire.

Disponibilitatea informatiilor video de la masina de patrulare poate fi transmisa catre Centrul de Comanda si asigura un alt unghi de vedere asupra incidentului, oferind o adevarata oportunitate de colaborare.

Download brosura